Alle bildene i Lundteigens blogg.

New York

Også sjøveien stenges når generalforsamlingen i FN møtes

Ambassadør Wetland FN sep 2011

FN- delegasjonen

Larsen Washington 2011

Vi besøkte Rick Larsen, kongressrepresentant fra Washington og venn av Norge.

Martin Luther King jr

Dwight D. Eisenhower

Capitol Hill sep 2011

Ivrige Senterpartidamer i Skjåk

Ivrige Senterpartidamer i Skjåk i går kveld. Fra venstre: Mari Geilo, Solveig Hole Kleiven, Svanhild Geilo Temaet var desentralisering.

Ungdommen på valgstand i Nedre Eggedal.

Ungdommen på valgstand i Nedre Eggedal. Henrik Fremgård er en dyktig kar. Vekst er ikke å forbruke mer, men å forvalte bedre!

Åslaug Haga

Åslaug Haga kom til Hokksund for å høre om det er stor oppslutning om kommunesammenslåing med tvang, slik Høyre legger opp til.

Mot tvang

Cicilie Mette- Lund, i Utdanningsforbundet og Knut Sjulsen, i Fagforbundet er enig med Åslaug Haga og meg i at kommunesammenslåing med tvang ikke er veien å gå.

Kunst i Hokksund

Bygdekvinnene har laga bildet som nå henger i Rådhuset.

Foss vs Lundteigen

Oslo Senterparti inviterte folk på Karl Johan til duell mellom Buskeruds kandidat fra Sp og Oslo Høyre. Håper vi ikke må ut av fylket for neste duell, sjøl om slaget med Foss var inspirerende!

Ja til duell!

Der Ulf Erik Knudsen fra Frp i Buskerud ikke vil møte meg ansikt til ansikt i valgkampen, stiller altså Per Kristian Foss fra Høyre opp på Karl Johan. Jeg synes velgerne i Buskerud burde få mulighet til å høre fylkets kandidater i åpen og ærlig diskusjon. En kommer ofte nærere innpå politikken i dueller, enn i paneldebatter der det er enklere å slippe unna.

Folk stoppa for å høre

Dueller skaper litt liv og røre. I Oslo i går stoppa folk opp for å høre. Vi fikk fram budskapet om Høyre og Senterpartiets politikk i forhold til miljø, skatt og matvaresikkerhet. Men enig var vi ikke!

Miljødiskusjon

Vi diskuterte framtida for norsk næringsliv. Jeg tok med kvisten, vaniljesukkeret og plaststolen, for å vise hva som kan lages av fornybare naturressurser i framtida! Plaststoler trenger ikke forbli oljebasert hvis vi satser på ny teknologi og omstilling av produksjon i grønn retning. Vi kan lage det, som Borregaard lager vanilje, basert på karbonet i trevirke.

Klar til dyst!

Buskerud Senterparti sin 1.,2. og 3. kandidat til valget. I midten Ole Johnny Stavn, fylkeslederen i fra Flå og 2. kandidat Eli Hovd Prestegården i fra Nore og Uvdal.

Trillemarka

Kanskje det var Trillemarka Toril Bjølgerud Hæhre og Kari Ask snakka om? Ihvertfall åpner Trillemarka i dag og Senterpartiet er opptatt av at forvaltninga nå blir lokal i praksis og ikke bare i fine ord fra Oslo. Kari står på for det!

Sunni Grøndahl Aamot

Etter en dag med besøk i Modum inviterte lederen i Modum Senterparti, Sunni Grøndahl Aamot, oss med på båttur på Tyrifjorden.

Daglig leder Knut Henning Honerud

Tilbudet til de som sliter mest og faller utafor opptar meg. En av de tinga jeg ser på som viktigst er at folk kan få en kontaktperson å forholde seg til og som dem kan møte systemet i sammen med. I dag er det for få sånne kontaktpersoner og det er for vanskelig å være en slik person. Knut Henning har lang erfaring i jobbe for dem som sliter av ulike årsaker og har mye å lære meg. Alle trenger å f… Les hele

Modum Senterparti

Modum Industrier lager solide dører, vinduer og annet på bestilling. Vi fikk omvisning der og på de andre tilbudene innen blant annet IT og søm på Sevaltunet. Sunni Grøndahl Aamot (blå skjorte), Eli Hovd Prestegården, Toril Bjølgerud Hæhre, Hilde Grønhovd, jeg og Ingunn Dalaker Øderud.
Annonse