Sigdal og Eggedal Senterparti 90 år

Sigdal og Eggedal Senterparti er 90 år i 2011. Lørdag var det trivelig fest på Frydheim grendehus med spekemat, taler og dans.

På bildet står i rekkefølge: jeg, ordfører Kari Ask, hedersmerkemottakerne Åse Eidal og Hallgeir Olav Ålien, leder Knut Tore Eidal og gruppeleder i fylkestinget Ole Johnny Stavn.

Ålien har vært ordfører og har mange år bak seg som kommunepolitiker og fylkespolitiker.
Eidal har vært med i kommunestyre og skolestyre, og var grendemann i over 50 år. Et verv hun overtok etter sin far Lars O. Eidal.

Sigdal er Buskerud Senterpartis utstillingsvindu. Senterpartiet har i mange år hatt stor oppslutning her og lokallaget viser at de evner å styre bygda i takt med tida. I dag er de forbilder på forebyggende arbeid fra jordmor i hel stilling til trivselsassistenter på Sigdalsheimen. Bygda har også bygd sitt eget varemerke knytta til mat i fra Kunstnerdalen og har vært flinke til å få fram unge, særlige kvinnelige, grûndere igjennom næringshagen.

Sigdal Senterparti er også forbilledlig gode på ungdomsrekruttering. I jubileumsåret har partiet 168 medlemmer og 1 av 4 av disse omtrent er ungdom. Ved årets valg hadde partiet liste med snittalder på 43 år og 6 kandidater under 30 år. Partiet ble største parti og fikk inn 9 representanter i kommunestyret med Kari Ask som ordfører.

Det er en sprek 90 åring som fortjener de varmeste gratulasjoner ved årets jubileum.

Vist 397 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder