Flytoget bør bidra!

Togpendlerne Drammen-Oslo opplever for mange forsinkelser. For få vogner og sporvekslingsfeil oppgis ofte som årsak. Togledelsen gir også beskjed om at reisende kan gå på tog som viser seg å være stappfulle. Uansvarlig fulle.

Jeg mener at det krisesituasjoner må bli slutt på at flytoget ikke tar opp passasjerer på strekningen Oslo- Asker. Jeg har tatt dette opp flere ganger og vil fortsette å gjøre det. Både Flytoget og NSB er eid av staten. Jeg kan da ikke se noen fornuft i at Flytoget ikke er med å avlaster NSB i krisesituasjoner. Om flere passasjerer kunne gå på Flytoget mellom Oslo og Asker, ville ikke Kongsberg togene blitt så fulle.

Vist 57 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Hovedproblemet er vel da at både Flytoget og NSB har hver sin direktør som står ansvarlige for hver sine budsjetter? Hva var galt med gamle Norges statsbaner?

Et lignende problem har man ved strøing og brøyting av veiene vinterstid. Nå er det blitt et ekstra byråkrati ved at man er avhengig av å forholde seg til detaljerte kontrakter overfor private aktører som selvfølgelig ofte prøver å gjøre jobben billigst mulig. Ved det tidligere Vegvesenet så kunne man enkelt forholde seg til en turnusliste og sende ut NN der og da, og det sannsynligvis med mye mindre om og men enn slik det fungerer i dag. Hva var galt med det gamle Vegvesenet?

«New Public Management i offentlig sektor skaper utbytting og korrupsjon»

Annonse

Nye bilder